Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
BIRAKIN TADINI ADINI BİLE UNUTTUĞUMUZ YEMEKLER
#1
Big Grin 
İşmikli-ekşimikli -biber

1299497786_0_400.jpg
yarım kilo işmiğin içine yoğurt kıvamına gelene kadar süt ilave edilerek karıştırılır biber turşusu içine doğranılır işmik tuzsuz ise bir miktar tuz atını   afiyet olsun    Tongue


İşi -ekşi - aş 

kayısı veye kuru erik olabilir, meyve kurusu  suda kaynatılarak iyice yumuşatıldıktan sonra ayrı bir tasta bir kaşık unu su ile çırpıp kaynayan meyve suyunun içine karıştırarak döküyorsun muhallebi kıvamına gelince -varsa pekmezle -tatlandırılır soğuk olarak servis edilir  afiyet olsun   Tongue
DÜNYA OSMANLININ ADALETİNE MUHTAÇ...
istiklalmar001.gif
Ara
Cevapla
#2
Photo 
(08-04-2015, Saat: 19:48)Mesut Çakıroğlu Nickli Kullanıcıdan Alıntı: İşmikli-ekşimikli -biber

1299497786_0_400.jpg
yarım kilo işmiğin içine yoğurt kıvamına gelene kadar süt ilave edilerek karıştırılır biber turşusu içine doğranılır işmik tuzsuz ise bir miktar tuz atını   afiyet olsun    Tongue


İşi -ekşi - aş 

kayısı veye kuru erik olabilir, meyve kurusu  suda kaynatılarak iyice yumuşatıldıktan sonra ayrı bir tasta bir kaşık unu su ile çırpıp kaynayan meyve suyunun içine karıştırarak döküyorsun muhallebi kıvamına gelince -varsa pekmezle -tatlandırılır soğuk olarak servis edilir  afiyet olsun   Tongue


13516228_588886271279160_205253670997941...e=58019E07
DÜNYA OSMANLININ ADALETİNE MUHTAÇ...
istiklalmar001.gif
Ara
Cevapla


Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi